Elek Betti

Egy megdöbbentő kísérlet - amely bizonyítja, hogy a gondolatainknak hatalmas ereje van

Egy megdöbbentő kísérlet - amely bizonyítja, hogy a gondolatainknak hatalmas ereje van

2017. június 21.

_mg_8698_masolat.jpg

Kérlek, hogy legyél most teljesen befogadó, mert szükségem lesz a nyitottságodra ahhoz, hogy eloszlassak benned egy téves információt, miszerint te az vagy, akinek gondolod magad. Az igazság az, hogy a valós lényednek egy egészen pici részét ismered csak. A te tested és a téged körülvevő világ nem más, mint sűrű energia – eszerint a világon semmi sem tekinthető szilárdnak és minden rezgésben van. Mivel az energia számunkra elég megfoghatatlan dolog, ezért elég nehéz ténylegesen elképzelnünk nekünk mindezt, ezért most inkább hagyatkozz a fantáziádra és a képzelőerődre. Nehezen tudod elképzelni, hogy bármit is kezdhetsz vele, de egy dolgot biztosan tehetsz: – és teszed is, nap mint nap – befolyásolhatod.

Ha két dolognak azonos a frekvenciája, rezonálnak egymással.

Minden dolognak megvan a maga sajátos rezgése – a te rezgésed pedig meghatározza, hogy mit fogsz bevonzani a környezetedbe. Mint azt a vonzás törvénye is jól példázza: az azonos mindig az azonosat vonzza. Minden, ami azonos frekvencián rezeg veled, az bekerül a te energiameződbe.

Dr. Masaru Emoto japán tudós 15 éven keresztül vizsgálta az emberi beszéd, a gondolkodás és az érzelmek fizikai anyagra gyakorolt hatását. Gyógyítói munkája során behatóan tanulmányozta a vizet annak céljából, hogy megfigyelje, hogyan reagál olyan különböző dolgokra, mint például a szavakra vagy az őket ért viselkedésre, ingerekre. A vizet különféle pozitív és negatív behatásoknak tették ki, majd azután lefagyasztották őket és így kapott jégkristályokat mikroszkóp alatt vizsgálták meg. Sikeres kutatásai igazolták, hogy a víz befogadja, megtartja és reagál a különböző információkra a környezetében. A kutatás bizonyította, hogy amikor a vízzel jól bántak, kedveskedtek neki, szép szavakat mantráztak mellette folyamatosan vagy imádkoztak felette abban az esetben a víz kristályszerkezete gyönyörű formába rendeződött – fordított esetben viszont, amikor a vízzel kiabáltak, megbántották és csupa sértő gondolattal bombázták őket a kristályok eltorzultak.

vizkristalyok.jpg

Jogosan merülhet fel benned most a kérdés, hogy mi köze ennek mégis hozzád, a testedhez és a gondolataidhoz.

Gondolj csak bele, a víz mindenütt jelen van, Földünk számottevő százalékát víz borítja és ami a legfontosabb: az emberi test 70%-a is vízből áll. Ezért hát egyértelmű, hogy ha a szavak hatással vannak a víz szerkezetére, akkor hasonlóképpen reagálnak rá azok az öszetettebb dolgok is, melyeknek a legnagyobb százaléka víz, jelen esetben a te saját tested is.

Ha a gondolatok ezt tehetik a vízzel, vajon mit tehetnek velünk?

Amennyiben a pozitív érzelmek, szavak és érzések képesek megváltoztatni a víz fizikai szerkezetét, akkor ez azt jelenti, hogy az “önmagunkhoz való beszéd” közvetlen hatással van a biológiai lényünkre.

Emoto egy kísérlete során a víz üvegének a falára csupa kedves kifejezést írt fel, melyekre a víz csodálatos kristályszerkezettel reagált. Ez a kísérlet tökéletesen igazolja mindazt, hogy a pozitív szavaknak csodatevő, különleges erejük és rezgésük van, hiszen megváltoztatta a víz szerkezetét és csodás hatást ért el.

_mg_4139_masolat_2.jpg

Ezt a bizonyított tényt erősítve tervezem én is a ruháimat és a ruhákon található megerősítéseket, hiszen ezek a motiváló mondatok csodás hatással vannak a testünkre és a szervezetünk varázslatos eredménnyel hálálja meg mindezt. Ezeket a pozitív üzeneteket egész napunk során a testünkön, a ruhánkon viseljük melyek energiái rezgésbe lépnek velünk, rezonálnak a mi energiáinkkal és befolyásolnak minket a megfelelő irányba.

Bármennyire is hihetetlen, de mindez ennyire egyszerű. Minden kimondott gondolat, amit elmondasz, vagy csupán ami benned felmerül mindaz meghatározza, hogy benned milyen vízstruktúrák alakulnak ki – egy rendezett vagy egy kaotikus világ felé visz el. A rezgéseid teljes mértékben behatárolnak téged és mindazt, hogy milyen típusú emberekkel fogsz tudni kapcsolatba lépni, kommunikálni - meghatározzák, hogy milyen gondolatok töltik ki az egész belső lényedet, ezáltal nagy vonalakban meghatározod az életedet, hogy hogyan fogod leélni.

A gondolataid ereje határtalan, csak el kell hinned. A harag, az irigység, a rossz gondolataid egy teljesen rendezetlen vízképet alakítanak ki benned, mely okozója lehet a legtöbb betegségnek is, ellenkezőleg viszont csupán attól, hogy kifejezzük a szeretetünket, a hálánkat egy másik ember felé megváltozik a mi vízképünk és gyönyörű formát alkot.

_mg_7448_masolat.jpg

Arra bíztatlak, hogy vedd körbe magadat pozitív gondolatokkal, kedves szavakkal és megerősítő mondatokkal – ezáltal alakítsd át a rezgéseidet, mindez pedig ez láncreakciót indít el: hasonló rezgésű embereket, energiákat vonzol be a környezetedbe.

Minden embernek – főleg azoknak, akiknek a hite egy kicsit gyengébb és egészen biztos, hogy sokan vagyunk ezzel így amíg végül el nem érjük azt a szintet, hogy teljesen megerősödjünk – sokat segítenek azok a dolgok melyek pozitív irányba billentik el a rezgésszintünket.

A ruhákon található feliratok már magában befolyásolják a rezgéseinket és programozza a vízstruktúránkat. A feliratok mindegyike egy úgynevezett mankó, mint például egy önfejlesztő könyv, amit elolvasol, vagy mint egy sokatérő beszélgetés amit egy pozitív emberrel folytatsz – és a hatásuk addig él és munkálkodik benned amíg azonos rezgésen mozogsz.

Amennyiben felismered és elfogadod, hogy te vagy felelős a gondolataidért, mindenért ami veled történik, hogy te befolyásolsz mindent és eszerint élsz, létezel és cselekszel, akkor már semmilyen külső segítségre nem lesz szükséged – ez lenne a végső célunk és a teljes kiegyensúlyozottság állapota.

De addig amíg elérjük ezt a teljesen tiszta állapotot szeretném, hogy ha a ruháim sok embernek – és köztük neked is nagy segítséget nyújtanának a tökéletes út felé. Ahogy már írtam: ez csupán ennyire egyszerű

A bejegyzés trackback címe:

https://elekbetti.blog.hu/api/trackback/id/tr4712509263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása