Elek Betti

Hinned kell magadban, ez a titok

Hinned kell magadban, ez a titok

2017/18 őszi-téli kollekció

2017. október 26.

6a6a1181-edit_masolat_2.jpg

Az egyik legnehezebb feladatunk felismerni és beismerni, hogy nem a világ a hibás. A világ, melynek mind részesei és mozgatói vagyunk, sosem dolgozik ellenünk. Te magad kelted életre a téged érintő történéseket.

Senki sem felelős az életedért – rajtad kívül. Te magad formálod az életedet azokkal a gondolatokkal, melyek nap mint nap kavarognak benned. Bármi, aminek energiát adsz figyelmeddel, gondolataiddal és tetteiddel, az életre kel és azzal kezdened is kell valamit. A világod úgy működik, ahogyan te működteted. Tudd, te magad vagy a kulcs az életedhez – aki életre kelti, működteti, és végül tapasztalja azt, amit alkotott. Tiéd a felelősség.

A gondolataid alkotják meg a saját valóságodat, éppen ezért nagyon fontos, hogy miképpen vélekedsz magadról, mennyire tudsz bízni magadban és a tetteidben, mennyire korlátozod vagy épp segíted magadat. A gondolataink börtönbe zárnak vagy szabaddá tesznek és lehetőségeket nyitnak ki előtted – attól függően, hogy milyen energiákat erősítesz magadban.

A világodban az nő meg, amit életre keltesz, amit táplálsz. A kabalaruhák célja, hogy olyan gondolatokkal lássanak el, amelyek által kiteljesedhetsz.

Bármerre akarsz is lépni, tudnod kell, hogy az első lépést mindig önmagadban kell megtenni.

Hinned kell magadban, ez a titok.

 

6a6a1105-edit_web.jpg

A ‚Belive‘ kollekció darabjai egyszerre lehetnek alapjai és kiegészítői ruhatáradnak. A kabalaruhák szellemiségéhez hűen olyan fazonok bővült a paletta, melyek szintén a kevesebb több elvét követve, trendektől eltérve alapdarabokként szolgálnak. Szabadságot adnak: feszengés nélkül érezheted bennük igazán nőiesnek magad és szabadon variálhatod őket a meglévő ruháiddal és a saját stílusod szerint.

A letisztult fazonok mindegyikében egy fókuszpont van, ami magára vonzza a tekintetet és kicsit megbolodítja az összehatást: lehet ez egy izgalmas kivágás, egy frappáns zseb vagy egy kacérkodó szabásvonal.

A ruházatod hatással van rád. ♡

Minden kabalaruha viselése egy különleges élménnyel párosul, hiszen az alapdarabokon túl pozitív energiát hord magán a ruha birtokosa. A ruhákat és ezáltal vielőjét is átjárja egy láthatatlan energia, egy varázserő – a rendíthetetlen hit érzése.

A bejegyzés trackback címe:

https://elekbetti.blog.hu/api/trackback/id/tr7013086778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása