Elek Betti

Ne trendi akarj lenni, hanem igazi!

Ne trendi akarj lenni, hanem igazi!

2018. november 18.

_mg_0808_masolat.jpg

Én azt az elvet vallom, hogy ne kövessük vakon a divatot, sokkal inkább törekedjünk arra, hogy megtaláljuk a saját magunk stílusát, melyet igazán önazonosnak érzünk. 

A trendek mulandóak és egyre gyorsabban cserélődnek, ezért nem igazán költséghatékonyak. Ami az egyik szezonban még menő darabnak számít az a következőben már nem lesz olyan trendi, sőt idővel még cikivé is válhat.
És ami a legfontosabb: nem minden aktuális trend megfelelő számunkra - ami a címlapokon szereplő modelleken jól áll az lehetséges, hogy nekünk borzalmasan.. és ebben az esetben nem velünk van a probléma csupán azzal, hogy olyat próbálunk magunkra erőltetni ami nem mi vagyunk.

img_3692.JPG

Mivel az én egyik fő misszióm a nők önbizalmának erősítése, ezért teljesen ellenzem azt, hogy másokhoz hasonlítsuk magunkat.., hogy megpróbáljunk beállni a sorba és csak azért hordjuk azokat a ruhákat amiket minden szezonban az arcunkba nyomnak, hogy trendinek érezzük magunkat.Lehet, hogy “trendi” leszel, viszont az esetek többségében szinte az is biztos, hogy nem fogod jól érezni magad az adott darabban, hiszen nem állhat egy trend minden testalkaton tökéletesen. Ennek következménye pedig az önostorozás és az önbizalomhiány.

Én azt mondom neked, hogy ne akarj mindenképp trendi lány lenni, sokkal inkább az legyen a célod, hogy megismerd saját magadat - a testedet, az alakodat, a színeidet és a vágyaidat.

Te mire vágysz? Miben érzed jól magad?


Amennyiben egy neked előnyös darabot választasz biztosan sokkal jobban fogod magad érezni benne, sokkal inkább ragyogsz majd.. ezek után pedig szerinted kit fog érdekelni, hogy az adott darab amit viselsz mennyire követi-e a 2018-as őszi-téli trendeket?

Ne trendi akarj lenni, hanem igazi!

A bejegyzés trackback címe:

https://elekbetti.blog.hu/api/trackback/id/tr7814379088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása